Hakket svinekød

 

Forloren hare med brunkål
 
 

 

Personer: 3

Ingredienser:
1300 g hvidkål
100 g sukker
20 g smør eller margarine
3 dl vand
Fars:
200 g hakket flæskekød
3 spsk rasp
1 æg
½ dl mælk
1 pk bacon i skiver
1 løg
2 spsk mel
salt og peber
vand

Brunkål:
Hvidkål snittes og brunes i smøret i en gryde. Tilsæt vand og lad det koge i ca. 1 time.

Forloren hare:
Skær halvdelen af bacon i tern.
Rør kød, rasp, æg, mælk, løg, mel, salt, peber sammen til en fars. Tilsæt bacon i tern.
Kom farsen i et smurt ovnfast fad, læg et par smørklatter ovenpå farsen og brun den i en 250° varm ovn.
Læg det sidste bacon i skiver ovenpå farsen og hæld lidt vand over og lad farsen stå i ovnen ved 150° i ca. 1 time.

Click Here!