Personer:
3
Ingredienser:
1300 g hvidkål
100 g sukker
20 g smør eller margarine
3 dl vand
|
Fars:
200 g hakket flæskekød
3 spsk rasp
1 æg
½ dl mælk
1 pk bacon i skiver
1 løg
2 spsk mel
salt og peber
vand |
Brunkål:
Hvidkål snittes og brunes i smøret i en gryde. Tilsæt
vand og lad det koge i ca. 1 time.
Forloren hare:
Skær halvdelen af bacon i tern.
Rør kød, rasp, æg, mælk, løg, mel,
salt, peber sammen til en fars. Tilsæt bacon i tern.
Kom farsen i et smurt ovnfast fad, læg et par smørklatter
ovenpå farsen og brun den i en 250° varm ovn.
Læg det sidste bacon i skiver ovenpå farsen og hæld
lidt vand over og lad farsen stå i ovnen ved 150° i ca.
1 time.