Rør gæren ud i vandet. Tilsæt melet lidt ad gangen. Tilsæt derefter salt, olie og honning og ælt det godt sammen. Lad dejen hæve i 2 timer.
Mens dejen hæver, kan du med fordel røre ketchup sammen med div. krydderier og evt. hvidløg, så det kan stå og trække. Når dejen har hævet, deles den i 8 og hver del formes som en trekant. Smør ketchup på og læg en ½ pølse på, og rul dejen sammen omkring itl et pølsehorn. Bag pølsehornene i en reflektorovn, og vend dem undervejs, så de bliver bagt ens på alle sider.En reflektorovn udnytter strålevarmen fra bålet, og gør det muligt at bage, som hvis det var en alm. ovn. Den vi har, kan foldes sammen, og er let at have med på tur. Den har før imponeret på vildmarksture, med lækker pizza, pizzasnegle, kanelsnegle, blåbærtærte og meget andet.
Hvis du har noget dej til overs, kan du bruge det til kanelsnegle eller snobrød.