Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg, skyr, salt og evt. oregano godt sammen. Hæld massen ud på 2 stykker bagepapir, i en stor firkant. Bag lasagnepladerne i ovnen i ca. 10 minutter
Hak løg og hvidløg fint, og steg løgene bløde og glasagtige i en gryde, med lidt olie eller smør. Tilsæt kyllingekødet, og svits det. Snit porre, peber og kål fint, og tilsæt det. Når det er faldet lidt sammen, tilsættes tomat. Kog op, og smag til med salt og krydderier. Lad det simre til kålen er mør. Find et fad, ca. 20x25cm. Start med et lag af den sammenkogte ret. Læg derefter halvdelen af en plade lasagne på. kom fyld over, derefter igen en plade lasagne osv. Der er til 4 lag med lasagneplader. Slut af med et lag med fyld, og drys med ost. Bag lasagnen i ovnen i ca. 10-15 minutter, til osten er gylden.Serveres evt. med blandet salat.
Opskriften på lasagneplader kan også bruges til spaghetti. Skær pladerne op i lange strimler i 1 cm bredde.